iPad tabletek a Telekomnál

Kütyü Magazin - 2013. január 28.

A negyedik generációs iPad Wi-Fi + 3G/LTE, az iPad mini Wi-Fi + 3G/LTE és az iPad 2 mától kapható a Telekomnál!

A Telekom a mai napon elkezdi a negyedik generációs iPad Wi-Fi + 3G/LTE, az iPad mini Wi-Fi + 3G/LTE és az iPad 2 forgalmazását. Az új iPadeket a Telekom kedvező árú otthoni és mobilinternet-csomagokkal együtt  kínálja.  Mobilinternet csomagokkal az ügyfelek kapcsolódhatnak a szupergyors, akár 42 Mbps letöltési sebességet is kínáló HSPA+ hálózatához, illetve az iPad mini és a negyedik generációs iPad készülékek esetében a szoftverfrissítést követően hamarosan az akár 60 Mbps letöltési sebességet kínáló LTE hálózatához.

A negyedik generációs iPadet, amely villámgyors vezeték nélküli teljesítményt nyújt, pompás 9,7 inches Retina kijelzővel, az Apple által újonnan tervezett A6X chippel és az új FaceTime HD kamerával szerelték fel. A vadonatúj iPad formatervezést megjelenítő iPad mini 23 százalékkal vékonyabb és 53 százalékkal könnyebb a harmadik generációs iPad-nél. A készülék ragyogó, 7,9 inch méretű Multi-Touch kijelzőt, FaceTime HD és 5 megapixeles iSight kamerákat, villámgyors vezeték nélküli teljesítményt és hihetetlen, akár 10 órás akkumulátor kapacitást kínál. ** A negyedik generációs iPad, az iPad mini és az iPad 2 az iOS 6-tal, azaz a világ legfejlettebb mobil operációs rendszerével érkezik, és több mint 200 új funkciót kínál.

Az iPad termékek a T-Mobile és T-Home honlapján elérhető webshopban, valamint a Telekom kijelölt T-Pont üzleteiben vásárolhatók meg.

További információ az árakról és az elérhető internet-csomagokról a www.t-mobile.hu  és www.t-home.hu címen olvasható.

További információ az iPad-ről: www.apple.com/ipad

 

 

Vissza