Szűrés

A(z) NHH kulcsszót tartalmazó cikkek

Kiírták a negyedik mobilszolgáltatóra a tendert

2011. augusztus 4. -

Kétfordulós nemzetközi árverésen értékesíti a 900 megahertzes (MHz) frekvenciasáv frekvenciahasználati jogosultságát 15 évre szólóan a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Hivatala, a pályázati felhívás csütörtökön jelent meg a Hivatalos Értesítőben.

Tovább

Okostelefonok, sokkoló mobilszámlák, kárvallott előfizetők: hatósági fellépés az előfizetők érdekében

2011. június 24. -

Az Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az előfizetők védelme érdekében hatósági határozatban tiltotta meg a Magyar Telekomnak, hogy mobilinternetes díjcsomagját minden új előfizetője számára automatikusan, kérés nélkül aktiválja, esetenként akár tízezres számlákat generálva az ügyfeleknek. Az NMHH hivatalból vizsgálja a Telenor és a Vodafone hasonló szolgáltatásait is.

Kulcsszavak: Magyar Telekom, NHH
Tovább

Az NMHH a mobil-előfizetők érdekeinek védelméről

2011. június 23. -

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) felügyeleti és szabályozási jogosítványaival élve kívánja elérni, hogy a szolgáltatók csökkentsék az előfizetői díjakat a következő három évben a mobilszolgáltatások piacán; hatósági ellenőrzési eszközein túl többek között a szolgáltatók által fizetendő frekvenciadíj fajlagos csökkentésével is ösztönzi őket a jobb ár-érték arányú szolgáltatások nyújtására - közölte az NMHH szerdán.

Tovább

Áprilisban tovább csökkent a hazai mobil-előfizetők száma

2011. május 23. -

Áprilisban 70 ezerrel 11,823 millióra csökkent a három hazai mobiltelefon-szolgáltató teljes előfizető-száma. A forgalmat generáló ügyfeleké az előző hónaphoz képest 24 ezerrel lett kevesebb, így közel 10,941 millió volt a vizsgált hónapban – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Tovább