Szűrés

A(z) NHH kulcsszót tartalmazó cikkek

Elhunyt Szalai Annamária, az NMHH elnöke

2013. április 12. -

Hosszú betegség után elhunyt Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a médiatanács elnöke - tájékoztatta az NMHH pénteken az MTI-t.

Kulcsszavak: NHH
Tovább

Januárban csökkent a mobil-előfizetők száma hazánkban

2012. február 16. -

Januárban 28 ezerrel 11,662 millióra csökkent a három hazai mobiltelefon-szolgáltató teljes előfizető-száma. A forgalmat generáló ügyfeleké az előző hónaphoz képest 22 ezerrel lett kevesebb, így ez az érték közel 11,078 millió volt a vizsgált hónapban – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Kulcsszavak: mobilszolg, NHH
Tovább

A Magyar Posta konzorciuma nyerte a 900 MHz-es frekvenciasávot

2012. január 31. -

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) sikeresen értékesítette árverés keretében a 900 MHz-es frekvenciasávot. A nyertes négy szolgáltató összesen csaknem nettó 44 milliárd forintos összeget ajánlott a frekvenciákért. A kiírási feltételek kialakításakor az NMHH kiemelt célja volt, hogy a verseny élénkítése érdekében, megteremtse annak feltételeit, hogy egy új szolgáltató is piacra léphessen. A jövőben ez pozitívan hathat a szolgáltatások színvonalának emelkedésére, és elősegítheti az előfizetők érdekeinek fokozottabb érvényesülését.

Tovább

Novemberben nőtt a mobil-előfizetések száma

2011. december 15. -

Novemberben 2 ezerrel 11,642 millióra emelkedett a három hazai mobiltelefon-szolgáltató teljes előfizető-száma. A forgalmat generáló ügyfeleké az előző hónaphoz képest mindössze ezerrel lett több, így ez az érték közel 10,988 millió volt a hónapban – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Tovább