Szűrés

A(z) ChatGPT kulcsszót tartalmazó cikkek

Itt a ChatGPT új verziója a GPT-4!

2023. március 15. -

A ChatGPT az OpenAI GPT-3-as modelljén alapult, egészen pontosan annak GPT-3.5-ös verzióján. Az OpenAI tegnap jelentette be, hogy elérhetővé vált, első körben a fizetős ügyfelek számára a GPT-4-es modellje.

Kulcsszavak: OpenAI, ChatGPT, ite.hu
Tovább

A szoftver.hu is kipróbálta a ChatGPT-t!

2023. február 21. -

A szoftverek jövője - a jövő szoftvere! Magyarország egyik legnagyobb szoftver disztributora, az Adobe a Corel és a Wacom magyarországi képviselője folyamatosan figyelemmel kíséri a szoftverpiac változásait. A nyelvi és képalkotó modellek területén zajló forradalom egyik vezető vállalata, az OpenAI nemrég publikussá tette a ChatGPT-t, sőt mára a ChatGPT Plus szolgáltatást is elérhetővé tette Magyarországon.

Tovább

Bing ChatGPT: első tapasztalatok teljes hozzáférés után

2023. február 15. -

A mai napon teljes hozzáférést kaptam a Bing ChatGPT-jéhez. Ebben a cikkben megírom az első tapasztalataimat. Előre bocsátom: döbbenetes élmény volt és forradalmi változásokat hozhat az interneten véleményem szerint.

Tovább

Itthon elsőként integrálták a ChatGPT-t webáruház motorba

2023. február 11. -

A magyar piacon elsőként integrálta a ChatGPT mögött álló OpenAI szoftverét a Shoprenter. A felhasználók kedd óta ingyenesen tudják tesztelni a mesterséges intelligencia technológiát termékleírások generálására, magyar nyelven. Mint elmondták, a funkció felhasználóinak száma egy nap alatt megháromszorozódott és 97%-uknak tetszik a funkció, így megjelentek az első olyan hazai webshopok, ahol már MI készíti a termékleírásokat.

Tovább