Szűrés

A(z) ChatGPT kulcsszót tartalmazó cikkek

Új kihívót kap a ChatGPT

2023. június 18. -

Nyilvánosan is bemutatkozott és széles körben elérhetővé vált a világ első számú nyílt forráskódú nagy nyelvi modellje (LLM). A 40 milliárd paraméteres kapacitással rendelkező és az Amazon Web Services felhőalapú gépi tanulási platformja, az Amazon SageMaker-en egy billió lexikális elemre (token) betanított Falcon 40B. Az Abu Dhabi-i Technológiai Innovációs Intézet fejlesztést immár világszerte használhatják a kutatók, az üzleti élet szereplői. 

Tovább

Locsolókölnit készített a mesterséges intelligencia

2023. április 4. -

Lehet egy illat intelligens? A Telekom a mesterséges intelligencia és egy ismert parfümőr, Kiss Virág segítségével húsvéti locsolókölnit alkotott. A telekommunikációs vállalat az idei ünnep alkalmával bizonyítja, a digitális tünemények az élet egyre több területén segíthetnek; az AI akár már az érzékszerveinkre is képes hatni.

Tovább

Itt a ChatGPT új verziója a GPT-4!

2023. március 15. -

A ChatGPT az OpenAI GPT-3-as modelljén alapult, egészen pontosan annak GPT-3.5-ös verzióján. Az OpenAI tegnap jelentette be, hogy elérhetővé vált, első körben a fizetős ügyfelek számára a GPT-4-es modellje.

Kulcsszavak: OpenAI, ChatGPT, ite.hu
Tovább

A szoftver.hu is kipróbálta a ChatGPT-t!

2023. február 21. -

A szoftverek jövője - a jövő szoftvere! Magyarország egyik legnagyobb szoftver disztributora, az Adobe a Corel és a Wacom magyarországi képviselője folyamatosan figyelemmel kíséri a szoftverpiac változásait. A nyelvi és képalkotó modellek területén zajló forradalom egyik vezető vállalata, az OpenAI nemrég publikussá tette a ChatGPT-t, sőt mára a ChatGPT Plus szolgáltatást is elérhetővé tette Magyarországon.

Tovább