Szűrés

A(z) IFA 2014 kulcsszót tartalmazó cikkek

Az Epson csúcstechnológiás termékekkel készült az IFA-ra

2014. szeptember 11. -

Az Epson új termékeket mutatott be az IFA kiállításon, Berlinben, köztük a világ egyik legkisebb és legkönnyebb A4-es tintasugaras nyomtatóját, a WorkForce WF-100W készüléket. A projektorok piacán 2001 óta piacvezető vállalat három új, kiváló minőségű, speciális funkciókkal rendelkező, nagy fényerejű és színhű képet biztosító, 3LCD házimozi projektort is bejelentett, amelyeket nagyképernyős otthoni szórakoztatásra terveztek.

Tovább

Android-vezérlésű nyomtatókat mutatott be a Samsung

2014. szeptember 8. -

A berlini IFA szakkiállításon mutatkozott be a Samsung négy készülékből álló új, multifunkciós Smart MultiXpress nyomtatócsaládja. A készülékeket Android operációs rendszer vezérli, így számítógép nélkül is lehet vele nyomtatni.

Tovább

Cat S50 – az okos melós

2014. szeptember 8. -

A Cat legújabb strapamobilja friss Android rendszerrel, korrekt kamerával, 4G LTE támogatással és gyors processzorral ötvözi a kiemelkedő ellenálló képességet, azaz kompromisszumoktól mentes megoldást kínál az extrém környezetben dolgozó felhasználók számára.

Tovább

Huawei Ascend G7 – a tuti recept alapján

2014. szeptember 8. -

Az IFA 2014 során bemutatott kínai készüléket stílusos megjelenés, vonzó anyaghasználat, időt álló hardver és kiemelkedő fotós képességek jellemzik, mégis jóval olcsóbban kezd, mint a „nagyok” hasonló kaliberű versenyzői.

Tovább