Tekintsünk máshogy a konzervekre!

Kütyü Magazin - 2020. október 3.
Cikk csatolmány

A „konzerv” szó sokaknak kellemetlen élményeket juttat eszébe. Azonban korántsem igaz mindegyikre, hogy rossz lenne. A konzerv tud szeretnivaló lenni és kellemes élményt nyújtani!

Tovább

Hévízi egészségmegőrző kezelések

Kütyü Magazin - 2020. október 2.
Cikk csatolmány

Hévíz már régóta a speciális gyógykezelések, terápiák központja, köszönhetően az itt található különleges gyógyvíznek. Azonban sokakban él még a mai napig a sztereotípia, miszerint ez leginkább az idősebb korosztálynak hasznos, azonban a következő pár sorban szeretnénk bebizonyítani, hogy ez nem így van. Sőt, bárki kiaknázhatja a különféle kezelések előnyeit!

Tovább

Lézeres szemműtét árak és technológiák

Kütyü Magazin - 2020. október 1.
Cikk csatolmány

Vége a nyárnak és a tapasztalatok azt mutatják, hogy az őszi időszak alatt kiemelten megugrik a lézeres látásjavítási lehetőségek iránt érdeklődők száma. Azok azonban, akik dioptriakorrekción gondolkodnak, gyakorta szembesülnek azzal az elsőre megmagyarázhatatlannak tűnő helyzettel, hogy a lézeres szemműtétek árai viszonylag széles spektrumon mozognak.

Tovább

Milyen színű lesz a babád szeme?

Kütyü Magazin - 2020. október 1.
Cikk csatolmány

Amikor eljön a babatervezés ideje, és már a kezedben az a bizonyos teszt, óhatatlanul is rengeteg kérdés merül fel benned. Milyen lesz, kire fog hasonlítani? Kinek a hajszínét és szemszínét örökli majd? Apropó, szemszín. Tudtad, hogy a szülők szemének a színéből nagy valószínűséggel megmondható, hogy milyen színű lesz a picinek a szeme?

Tovább

Légtisztítás járvány idején is

forrás: Kütyü Magazin - 2020. szeptember 14.
Cikk csatolmány

A karantént követően lassan visszatért minden a normál kerékvágásba, újra kinyitottak az üzletek, és az emberek visszatértek a munkahelyükre. Azonban a veszély korántsem múlt el, hiszen fontos, hogy továbbra is óvatosak legyünk. A munkatársak biztonsága érdekében fokozott figyelmet kell fordítani a felületek és a légtér megfelelő fertőtlenítésére. Éppen ezért a következő pár sorban egy hatékony technológiával ismerkedhetsz meg. 

Tovább

Milyen feladataink vannak egy költöztető cég megbízása során?

Kütyü Magazin - 2020. szeptember 11.
Cikk csatolmány

Egyre többen tisztában vannak vele, hogy a költöztetéshez érdemes szakszerű segítséget kérni, hiszen mindenki hallott már olyan rémtörténetet, ami akkor történt, amikor a család és a barátok összeálltak megoldani a költözést, de hozzáértés hiányában elég magasra rúgott a költözés során keletkezett károk végösszege.

Tovább

Modern szennyvíztisztítás a fenntartható fejlődésért

Kütyü Magazin - 2020. szeptember 10.
Cikk csatolmány

A víz és a levegő az ember és a többi élőlény számára nélkülözhetetlen. A víz a Föld területének kétharmadát fedi le, azonban ennek mindössze két százaléka édesvíz, és sajnos e két százalékot is egyre több szennyezés éri. Az édesvizek védelme és tisztítása tehát alapvető érdek és közös feladat. Jelen cikkben azt vizsgáljuk, mit tehetünk ennek érdekében.

Tovább

Anyajegyek: figyeljünk oda magunkra!

Kütyü Magazin - 2020. szeptember 9.
Cikk csatolmány

Egyre többet hallunk az anyajegyek vizsgálatának fontosságáról, mindez nem véletlen. Mindenki számára közismert tény, hogy anyajegyek a test bármely pontján megjelenhetnek. Sokak számára azonban nem egyértelmű, hogy milyen változásokra figyeljenek, és mikor érdemes orvoshoz fordulni. 

Tovább

Hogyan védekezzünk az élősködők ellen?

Kütyü Magazin - 2020. szeptember 8.
Cikk csatolmány

Te is találkoztál már a kedvenced kapcsán a bolhákkal? Szerinted is csak a bolhairtó nyakörv a tökéletes megoldás a különféle élősködőkkel kapcsolatos problémára? Ha nem vagy tisztában még a lehetőségekkel, akkor maradj velünk, hogy megismerd, hogy mit tehetsz kedvenced érdekében!

Tovább

Szőlőmust és tulipán pohár, azaz a brandy útja és tálalása

Kütyü Magazin - 2020. szeptember 7.
Cikk csatolmány

A brandy valójában a szőlőmust egy változata, azonban a végeredményhez több folyamaton is keresztül kell mennie az italnak. Első lépésként a szőlőmustot erjeszteni kell, az így kapott bort lepárolják, majd megégetik, és végül gondosan kiválogatott tölgyfahordókban érlelik.

Tovább