Az iPad mini 4 olyan vékony lesz, mint az iPad Air 2

Czipperer Dia - 2015. augusztus 11.

Ha minden igaz, érkezik a vékonyabb kiadású iPad mini modell. A négyes széria tagja az iPad Air 2-höz hasonlóan egy kecsesebb táblagép lehet.

Az OnLeaks jóvoltából kiszivárgott képeken csodálhatjuk meg a legújabb iPad mini modellt. A készülékről az a hír járja, hogy az iPad Air 2 méreteivel vetekedhet, legalábbis, ami a vastagságát illeti.

Igaz, csak ősszel érkezik majd, és az Apple nem árult el semmit a közelgő jövevényről, de már most képeken pózol a masina.

A jelenlegi iPad mini 3 0,29 hüvelyk (7,37 milliméter) vastag. Ha hihetünk a most megjelent dizájnterveknek, akkor az új modell még ennél is kecsesebb, 0,24 hüvelykes (6,1 milliméter) lesz.

A tavaly bemutatkozott iPad mini 3 elődjéhez képest csak apróbb módosításokat kapott. Az egyedüli jelentős különbség a kettes széria modelljéhez képest a beépített TouchID ujjlenyomat-olvasó szenzor volt, valamint az arany színű kiadás.

Azonban a legfrissebb modell már jóval több változást tartogat a felhasználók számára. A vastagságon kívül a készülék új processzort is kapott, 2 gigabájt RAM-mal és továbbfejlesztett kamerával látták el. A táblagép ráadásul egy tükröződésmentes bevonattal ellátott laminált kijelzőt is kapott.

Egyelőre pontosan nem lehet tudni, mikor tervezi az Apple leleplezni az új modellt, egyelőre csak annyi sejthető, hogy az új iPhone-ok, a vékonyabb Apple TV szeptemberben érkezik majd. A pletykák szerint pedig még egy táblagép érkezik majd a sorba: egy 1,29 hüvelykes iPad Pro a mini modellel karöltve.

 

Forrás: Mashable.com

Vissza