99 eurós kagyló - Motorola GLEAM+

Farkas Norman - 2012. február 10.

Az amerikai gyártó fold, azaz szétnyitható kialakítású mobilja ugyan nem az okostelefonok sorát gazdagítja, ám sok felhasználó számára így is vonzó ajánlat lehet.

Napjainkban rendkívül népszerűek az okostelefonok, ám a felhasználók egy tábora ódzkodik ezek használatától. Ennek oka egyrészt az érintőképernyővel szembeni ellenszenv, másrészt pedig az lehet, hogy sokan szükségtelennek tartják az okostelefonok által kínált plusz szolgáltatásokat.

Cikkünk tárgya azokat a felhasználókat célozza meg, akik magukra ismernek a fenti sorokban, s egy elegáns alapkészülékre vágynak.

A Motorola GLEAM+ egy kétsávos GSM modullal, Bluetooth támogatással, 2 megapixeles kamerával felvértezett mobiltelefon, mely 2,8 hüvelykes, 400 x 240 pixel felbontású belső kijelzővel és 144 LED-ből kirakott, külső megjelenítővel büszkélkedhet. A 107 x 52,5 x 13,5 milliméteres, 105 grammos kütyü FM rádióval és 50MB kapacitású – microSD kártyával maximum 16GB-ig bővíthető – belső tárhellyel is kecsegtet, energiaellátását egy 750mAh teljesítményű telep biztosítja. Kissé furcsa (és szomorú), hogy az eszköz viszonylag kellemes belső megjelenítőjén csak GPRS kapcsolattal internetezhetünk.

A Motorola GLEAM+ márciusban debütál Németországban, ára kártyás csomagban 99 euró (cirka 30 000 forint) körül alakul.

Kulcsszavak: Motorola, mobiltelefon
Vissza