Lencsevégen a Galaxy Note II üveg előlapja

Farkas Norman - 2012. augusztus 15.

A francia Nowhereelse oldalon bukkant fel a fotó, melyen állítólag a hamarosan bemutatkozó Samsung Galaxy Note II előlapi üveglapja csodálható meg. Az alkatrész hitelesnek tűnik.

Szinte minden nap érkezik új hír, vagy pletyka a Galaxy Note II-ről, de ma ennél is forróbb a helyzet, ugyanis már másodszor számolhatunk be egy, a készüléket érintő fejleményről. Reggel a masina lehetséges látványtervét mutattuk be, most pedig egy előlapi üvegre derült fény, amely valószínűleg a Note II alkatrésze.

Az alábbi fotón megcsodálható elem a francia Nowhereese oldalon bukkant fel, s egy 5,5 hüvelyk átmérőjű, 16:9 képarányú megjelentőről árulkodik. A kijelzőt körülvevő vékony keret Home gombot tartalmazó alsó része a fent említett látványtervet idézi, mely szerint a Galaxy Note II több ponton is hasonlít majd a Galaxy S III-ra.

Elképzelhető, hogy a képen valóban a következő Samsung okostelefon-tablet hibrid előlapi üvegét látjuk, hiszen több korábbi pletykát is alátámaszt, ugyanakkor ne feledkezzünk meg arról, hogy a gyártó a titoktartás és a megtévesztés mestere, például a Galaxy S III-ból is több alternatív verziót tervezett az idő előtti kiszivárogtatás megelőzése érdekében.

Már nem sokáig kell várnunk kételyek eloszlatására, ugyanis augusztus 29-én, a következő Samsung Unpacked sajtóeseményen végre hivatalosan bemutatkozik a Galaxy Note II.

 

Kulcsszavak: Note II, Galaxy, Note, Samsung
Vissza