Fotón a Galaxy S IV?

Farkas Norman - 2013. január 4.

A SamMobile birtokába került fotó szerint a Galaxy S III-at idéző külsővel és edge-to-edge megjelenítővel érkezik a Samsung következő csúcsmodellje. Érdekesség, hogy az S IV előlapján már nem kaptak helyet a megszokott érintőgombok és a fizikai home gomb sem.

Egy Samsung dolgozó jóvoltából jutott el a SamMobile-hoz az alábbi fotó, melyen állítólag az áprilisban bemutatkozó Galaxy S IV előlapja és képernyője csodálható meg.

Jól látható, hogy a következő Galaxy S modell formáját tekintve alig változik elődjéhez képest, ellenben a kijelzőjét miden eddiginél vékonyabb káva határolja oldalról (edge-to-edge kijelző), az előlapjáról pedig eltűnnek a kapacitív vezérlőgombok és a fizikai home gomb is - ezek mind a képernyőbe lesznek integrálva. Ez utóbbi változásnak biztosan nem fog örülni néhány Samsung rajongó, de nincs mese, áldozatokat kell hozni a technikai fejlődés oltárán.

 

 

A SamMobile forrásai általában hitelesek, de mindenképp érdemes fenntartásokkal kezelni  a fotót, hiszen lehet, hogy hamis, de az is előfordulhat, hogy csak egy Samsung Galaxy S IV prototípus előlapját kapták lencsevégre a sok közül, s egy teljesen más külsővel megáldott készüléket ismerhetünk meg az áprilisi Unpacked eseményen.

Ami az S IV belsejét illeti, nincsenek pontos adatok, de az eddigi pletykák szerint egy négymagos Exynos 5450 processzor teljesít majd benne szolgálatot, amit Mali-T658 grafikus gyorsító, 2GB RAM, 13 megapixeles fő- és 2 megapixeles előlapi kamera, valamint 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású Super AMOLED érintőképernyő egészít ki. A telefon fedélzetén az Android 4.2.1 rendszer fog szaladgálni.

 

[Forrás: SamMobile]

Kulcsszavak: fotó, Samsung, Galaxy S IV
Vissza