HTC One 802w: levehető hátlap, dual SIM és microSD foglalat

Farkas Norman - 2013. április 4.

A HTC alumínium házba csomagolt csúcsmodelljének Kínába szánt kiadása, a One 802w levehető hátlappal rendelkezik, mely alatt két SIM foglalat és egy microSD kártyahely lapul.

A HTC One kínai piacra szánt kiadása több téren is eltér a nem túl szervizbarát, unibody alumínium készülékházzal bíró európai változattól. A Sina Weibo közösségi oldalon (amit kínai Twitterként emlegetnek) felbukkant fotók szerint a China Unicorn szolgáltató kínálatában debütáló One 802w hátlapja levehető, s alatta két SIM foglalat, illetve egy microSD kártyahely található.

Összesen három, hálózati támogatás szempontjából eltérő kiadásban kerül forgalomba Kínában a készülék. A China Unicorn (WCDMA) a lencsevégre kapott 802w, a China Mobile (TD-SCDMA) a 802t, a China Telecom (CDMA) pedig a 802d modellt értékesíti majd. Sajnos utóbbi két verzióval kapcsolatban még nincsenek pontos információk.

Az Európában és Észak-Amerikában forgalmazott HTC One (801n) ugyan nem rendelkezik bővíthető memóriával és két SIM foglalattal, mi több a hátlapja sem levehető (bár ez nem feltétlenül hátrány), nagy előnye a kínai testvérével szemben, hogy támogatja az LTE hálózatokat.

 

[Forrás: Engadget]

Vissza