Innovatív Motorola okostelefonok érkeznek

Farkas Norman - 2013. április 17.

Eric Schmidt, a Google első embere elárulta, hogy a második félévben innovatív Motorola mobilok megjelenésére számíthatunk, melyek az új technológiák valódi úttörői lesznek.

Amikor a Google 2011-ben potom 12,5 milliárd dollárért felvásárolta a Motorola mobil részlegét, a nagyvilág kíváncsian kezdte el figyelni, hogy mikor lépnek piacra azok a termékek, melyek tükrözik, hogy az Android atyja birtokolja a gyártót. Ugyan a Motorola az utóbbi években előrukkolt néhány izgalmas készülékkel, – mint például a kevlár hátlappal szerelt Droid RAZR és annak brutális akkumulátorral felvértezett kiadása, a RAZR MAXX – ám olyan nagy horderejű termékek nem születtek, mint amilyenekre vártunk. Úgy tűnik, hogy hamarosan változik a helyzet.

Eric Schmidt, a Google vezetője elárulta, hogy a második félév során „fenomenális” Motorola készülékek megjelenésére számíthatunk, melyekben a legújabb technológiák képviseltetik magukat. Az innovatív modellek natív, azaz érintetlen Android rendszerrel érkeznek és kiemelkedő felhasználói élménnyel kecsegtetnek.

 

 

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza