Újabb pletyka: biztos fém burkolatot kap a Galaxy S5

Farkas Norman - 2013. december 3.

Szinte megállás nélkül követik egymást a Samsung következő zászlóshajójáról szóló pletykák. A legutóbb azt csiripelték a madarak, hogy a Galaxy S5 fém burkolatát egy tajvani cég szállítja majd a dél-koreai óriásnak.

Ugyan a Samsung Galaxy S5 a várakozások szerint csak 2014 első negyedévében mutatkozik be, egy ideje napi szinten jelenik meg egy-egy hozzá kapcsolódó pletyka vagy hírmorzsa (pl.: retinaszkennerrel és 64 bites processzoral érkezik). Ami a készülék burkolatát illeti, két lehetőségről hallhattunk: vagy a Galaxy Note 3-éhoz hasonló műanyag házat és műbőr hátlapot kap, vagy pedig egy teljesen megújult dizájnt hirdető, fém köntösbe csomagolja a gyártó.

A legfrissebb mendemondák az utóbbi elképzelést próbálják megerősíteni. Az Übergizmo értesülései szerint ugyanis a Samsung a tajvani Catchert jelölte ki a Galaxy S5 fém burkolati elemeinek elsődleges beszállítójává, a maradék egységmennyiség szállítását pedig a szintén tajvani Ju Tengre és a kínai BYD-re bízná.

Mivel az infók mögött semmiféle hivatalos megerősítés nem áll, ezért érdemes őket fenntartásokkal kezelni. Ugyanakkor cseppet sem volna meglepő, ha valóban fém burkolattal érkezne az S5, hiszen a Samsung már rengeteg kritikát kapott a Galaxy S sorozat tagjainál használt, gagyi hatású műanyag miatt. A hab a tortán, hogy a konkurensek sorra rukkolnak elő az alumíniummal és üveggel bevont készülékeikkel, elég csupán a Sony és a HTC üdvöskéire, vagy az iPhone-ra gondolnunk.

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza