Galaxy Gear utód a láthatáron

Czipperer Dia - 2013. november 27.

Alig pár hónapja, hogy bemutatkozott a Samsung első okosórája, a Galaxy Gear, máris az utódjáról röppentek fel hírek a koreai ET News oldalon, ahol Galaxy Gear 2 néven emlegetik a kütyüt.

A koraei techsite, az ET News írt egy meg nem nevezett Samsung eszközről, amelyet csak Galaxy Gear 2 néven emlegetnek. Vagyis a Samsung első okos karórájának máris utódja akadna?

A hírek szerint a dél-koreai techóriás már dolgozik az utódon. A Gear 2 a mostani hírek szerint 15-20 százalékkal is vékonyabb lehet, mint elődje, ami sokkal kényelmesebb viseletet biztosít a csuklón.

Ám, kérdés az, hogy a Galaxy Gear 2 milyen készülékkel érkezik majd? Hát, talán sokak számára nem meglepő, hogy a Galaxy S5 oldalbordájaként tartják számon, ami a koreai gyártó következő zászlóshajója lehet, és valószínűleg hasonló csomagban mutatkozik majd be, mint a Gear-Note 3 kombó.

Források szerint az órát játékra, szórakozásra is lehet majd használni, valamint egészségmegőrző funkciók is társulnak hozzá, bár egyelőre nem tudni, ezek pontosan milyen funkciókat is takarnak.

A megjelenés időpontját szintén homály fedi, de ha valóban a Galaxy S5 oldalán üdvözölhetjük, akkor talán jövőre mutatkozhat majd be a CES 2014 konferencián januárban vagy az MWC-n februárban.

 

Forrás: Techradar.com

Vissza