Fehérben is kapható lesz a BlackBerry Passport

Farkas Norman - 2014. július 24.

Tegnap reggel még csak pletyka volt, estére viszont hivatalos infóvá vált, hogy a BlackBerry októberben megjelenő csúcsmobilja nemcsak fekete, hanem fehér árnyalatban is elérhető lesz a piacon.

Újabb nap, újabb hír a BlackBerry útlevél méretű csodájáról. A szokatlan és egyben vonzó kialakítású Passportról számos dolog után most az is kiderült, hogy nemcsak fekete, hanem fehér árnyalatban is elérhető lesz a piacon.

Július 23-án, reggel bukkantak fel az első kiszivárgott fotók az októberben megjelenő zászlóshajó fehér kiadásáról, este pedig hivatalosan is megerősítette a BlackBerry a létezését, illetve az érkezését.

Az Inside Blackberry lelkes szerkesztője, Donny Halliwell megkérdezte a Passport tervezőit, Brian Paschke-t és Joseph Hofert, mi inspirálta őket, illetve milyen anyagokat használtak a fehér Passport megalkotásakor. A válaszok szerint a készülék tervezésekor fontos szempont volt a színek harmóniája, hogy a hátlap, a rozsdamentes acél keret és az előlap ne üssenek el egymástól. Ahogy a képen is látható, az eredmény nem maradt el. Ami viszont nem látszik a fotón, hogy a Passport törtfehér árnyalatú hátlapja porcelán tapintású bevonatot kapott, de mégis biztos fogást biztosít, ugyanis felülete nem csúszós.

Hofer elmondása szerint a fekete és a fehér modell is kiválóan ötvözi a kellemes használhatóságot a modern megjelenéssel. Paschke meglátása, hogy a Passport nemcsak méreteiben hasonlítható az útlevélhez, – amiről a nevét is kapta – érdemes belegondolni abba is, hogy a mobilitás egyetemes szimbólumáról van szó.

 

 

 

[Forrás: Inside BlackBerry]

 

Vissza