A Telenornál jövő héttől kapható a Samsung Galaxy A3

Kütyü Magazin - 2015. január 16.

Az karcsú, trendi Samsung Galaxy A3-at kifejezetten a fiatalok számára alkották meg, akik az új készülék segítségével jó minőségű szelfiket készíthetnek magukról. A Samsung legfrissebb termékcsaládjának legkisebb tagja jövő héttől a Telenor portfoliójában is elérhető lesz, sőt a soron következő Okostelefon Akadémián ki is próbálható.

 

Manapság egyre több fiatal készít és posztol magáról – heti, vagy akár napi rendszerességgel – valamelyik közösségi oldalon szelfiket. Az AddShoppers éves kutatása szerint, 2014-ben napi több mint 1,8 milliárd fotót töltöttek fel és osztottak meg különböző közösségi oldalakon, amely 50%-kal több az előző évinél. Az 5 megapixeles előlapi kamerával rendelkező Galaxy A3 tehát tökéletes választás a szelfibajnokoknak, akik nagy rajongói a Facebook-nak, az Instagram-nak, a Tumblr-nek vagy a Twitter-nek.

A minőségi szelfiről az olyan beépített funkciók gondoskodnak, mint a Széles önarckép, az Animált GIF, aSzép arc és a Hátsó önarckép. A készülék természetesen hátlapi kamerával is rendelkezik, a 8 megapixeles LED villanóval ellátott eszközzel Full HD videók is készíthetőek. Bármilyen fotóról legyen szó, azt az LTE-támogatásnak és a szupergyors Telenor Hipernet 4G-nek köszönhetően másodpercek alatt meg is oszthatja a készülék tulajdonosa.

 

 

A Galaxy A készülékcsalád legkisebb tagja 4,5 hüvelykes képernyővel bír, így minden kézbe belepasszol, senkinek nem okozhat gondot tehát a Super AMOLED technológiájú kijelző kezelése. Az NFC képes, Android 4.4 operációs rendszerrel felvértezett újdonság gyorsaságáról egy négymagos 1,2 GHz-es processzor gondoskodik, a 16 GB-os belső tárhely pedig microSD kártyával akár 64 GB-ig bővíthető.

A jövő héttől fekete és fehér színekben kapható Samsung Galaxy A3 All-In L tarifacsomaggal, 2 év tarifahűséggel 20 forintért vásárolható meg a Telenornál.

A készüléket bárki megtekintheti és kipróbálhatja, ha eljön az év első Okostelefon Akadémiájára, amely egyúttal az Appra magyar! 2014 díjátadójának is otthont ad. A rendezvény fő témája ezúttal az, hogy milyen út vezet az ötlettől a sikerig okoseszközök segítségével.

 

 

Főbb tulajdonságok:

·         Operációs rendszer: Android 4.4 (KitKat)

·         Kijelző: 4.5” qHD Super AMOLED

·         Multimédia: 5 megapixeles előlapi és 8 megapixeles hátlapi kamera LED villanóval

·         Processzor: négymagos, 1.2 GHz-es 

·         Akkumulátor: 1900 mAh

 

 

Kulcsszavak: Galaxy A3, Telenor, Samsung
Vissza