Lencsevégen az Oppo keret nélküli kijelzővel szerelt mobilja

Farkas Norman - 2015. március 24.

A feltörekvő kínai gyártó egy igen figyelemfelkeltő okostelefonnal készül, amelynek kijelzője a nemrég napvilágra került kedvcsináló fotók és videó (!) alapján hihetetlenül keskeny oldalsó keretet kapott.

Tegnap kerültek fel az internetre az alant látható fotók, melyeken egy az Oppo még hivatalos bemutatás előtt álló készüléke látható. A telefon legfőbb érdekessége a széltől szélig érő, elképesztően vékony oldalsó kerettel határolt megjelenítőjében rejlik, ami mellesleg 5,5 hüvelykes átmérővel rendelkezik. A telefon sokban hasonlít a szintén edge-to-edge kijelzővel szerelt Sharp Aquos Crystal modellekre, ám az Oppo – japán versenytársától eltérően – nem mondott le a hagyományos telefonhangszóró használatáról.

 

 

A jövevény lehet az első mobil, amiben érvényesül az Oppo friss szabadalma, aminek lényege, hogy a fénytörés okozza a keret nélküli megjelenítő illúzióját.

Az sajnos még nem derült ki, hogy a telefon milyen hardverrel rendelkezik és mikor, illetve milyen árcédulával kerülhet majd piacra, de a létezésében kételkedő olvasóink figyelmébe ajánljuk az alábbi rövid videót, amin működés közben is látható néhány másodperc erejéig.

 

 

[Forrás: Engadget]

Kulcsszavak: okostelefon, Oppo
Vissza