Dual SIM-es HTC mobil a színen – Desire 526G

Czipperer Dia - 2015. április 9.

Új mobiltelefont mutatott be a HTC. A Desire 526G névre keresztelt készülék a középkategória versenyzőjeként és Dual SIM támogatással érkezik.

Egy középkategóriás mobiltelefonnal gyarapodott a HTC mobilok sora. A készülék a vállalat szerint akadásmentes multitaskingot tesz lehetővé 1,3 GHz órajelű négymagos processzora révén, bár ennél is vonzóbbnak tűnik a Dual SIM kivitel.

A 4,7 hüvelykes kijelzővel megáldott telefon HD megjelenítővel rendelkezik. Elő- és hátlapi kamerát egyaránt találunk rajta. Előbbi 2 (720 p), utóbbi pedig 8 megapixeles (3264 x 2449 p) felbontásra képes. A főkamera autófókusszal és LED flash villanóval is rendelkezik.

 

 

A készülék fedélzetén az Android 4.4.2. Kitkat operációs rendszer teljesít szolgálatot, valamint a HTC BlinkFeed is helyet kapott rajta, mely biztosítja, hogy a kezdőképernyőn releváns információk, hírek, posztok jelenjenek meg. Offline Reading, vagyis kapcsolat nélküli olvasási módot is lehetővé tesz, melyben akár 120 cikket is hozzáadhatunk az olvasási listához.

Az HTC Desire 526G Dual SIM április végétől lesz elérhető Magyarországon, fekete és fehér-kék színekben.

 

 

Vissza