Asus ZenWatch 2 a színen

Czipperer Dia - 2015. június 1.

Az Asus ZenFone Selfie nem az egyetlen dolog, amivel az Asus az idei Computexre készült. A vállalat legújabb okosóráját, a ZenWatch 2-őt is leleplezte az eseményen.

Az Asus új okosórája Taipeiben mutatkozott be a nagyközönségnek. A karóra két méretben is érkezik a piacra: egy 45 x 37 és egy 49 x 41 milliméteres változat is elérhető lesz, 18 és 2 milliméteres szíjakkal karöltve.

Az eszköz az IP57-es védelemnek köszönhetően por- és vízálló, az utóbbi révén akár egy méter mélységig merülhetünk vele meghatározott ideig. Az AMOLED kijelző védelméről pedig Gorilla Glass 3 üveg gondoskodik.

A rozsdamente acélból készült óra ezüst, metálszürke és rózsaarany árnyalatokban lesz elérhető. Ezen kívül pedig számos színben kaphatók lesznek a szíjak az órához, beleértve a kék, narancssárga, piros, szürkésbarna színeket a gumipántokhoz, illetve a bőr kivitel keki, barna, szürke, kék és narancssárga színekben lesz megvásárolható. Emellett pedig exkluzív kiadás is készül az órából. A limitált darabszámú verzió Swarovski kristályokkal lesz ékesítve.

A két modell közül a nagyobbik képessége, hogy külső aksiként is megállja a helyét. Ez azt jelenti, hogy más eszközöket is lehet majd tölteni az eszközről. Maga a karóra töltése pedig egy mágneses csatlakozó segítségével oldható meg.

A készülék fedélzetén az első ZenWatch modellhez hasonlóan Android Wear rendszer fut, ugyanakkor Asus telefonokkal is kompatibilis karóráról van szó. Az Asus az elődhöz továbblépve továbbfejlesztette a kameraalkalmazást, valamint egy újgenerációs wellness applikáció szolgál a felhasználó aktivitásának nyomon követésére.

 

 

A vállalat az árról és a pontos megjelenésről egyelőre még nem beszélt.

 

 

 

 

Forrás: Übergizmo.com; nyitókép: cnet.com

Vissza