Már elérhető digitális letöltésként, valamint a kiválasztott viszonteladóknál

Kütyü Magazin - 2017. február 18.

Az Avalanche Studios, az Expansive Worlds, és az astragon Entertainment örömmel jelenti be, hogy a theHunter: Call of the Wild már elérhető digitális letöltésként, valamint a kiválasztott viszonteladóknál. 

A játék dobozos kiadásban 2017. március 14.-én jelenik meg Lengyelországban, Csehországban, és Szlovákiában. A későbbiekben opcionális letölthető tartalomcsomagokkal bővülő játék ajánlott fogyasztói ára €29,99.

A változatos játékmenetet, a magával ragadó hangkulisszát, és a vadász játékokban korábban soha nem látott részletességű látványvilágot a közelmúltban megjelent, teljes egészében a játék Apex motorjával – Avalanche Studios Open World Engine – készült release trailer mutatja be.

“A theHunter: Call of the Wild sokat jelent a számunkra.” – nyilatkozta Christofer Sundberg, az Avalanche Studios társalapítója és kreatív vezetője. “Ez a játék nem csak az első nagyobb cím, amelyet saját magunk adunk ki a theHunter Classic 2009-es megjelenése óta, de ez az első játék, amely az egyedülálló, saját fejlesztésű Apex játékmotorral készült. A játék látványvilága lenyűgöző, a következő generációs, nyílt világú vadászat élménye pedig feledhetetlen. Alig várjuk, hogy megoszthassuk lelkes és elkötelezett közösségünkkel.”

Julia Pfiffer, az astragon Entertainment vezérigazgatója a következőkkel egészítette ki: “Az Avalanche Studios-szal és az Expansive Worlds-szel közösen izgatottan osszuk meg a theHunter: Call of the Wild játékot a virtuális vadászat szerelmeseivel. Egészen biztosak vagyunk benne, hogy a játékosok legalább annyira imádni fogják a magával ragadó játékmenetet, mint az élethű állatokat, és a sokféle hasznos eszközt, amelyek segítenek zsákmányuk követésében és levadászásában.”

A hivatalos release trailer:

Vissza