Már hazánk polcain is megtalálható a Redmi Note 10 5G!

Kütyü Magazin - 2021. június 6.

A világ egyik vezető technológiai nagyvállalata, a Xiaomi egy magyar nyelvű online esemény keretein belül bejelentette, hogy hazánkban is megkezdődik az árbajnok teljesítménysztár Redmi Note 10 5G piaci forgalmazása.

Ezzel egyidőben a Mi Smart Band 6, a Xiaomi legújabb aktivitásmérőjének bevezetése is megtörtént tovább bővítve az itthon elérhető Xiaomi okoseszköz palettát. 

Redmi Note 10 5G: 5G-képes telefon elérhető áron

Az okostelefonok új korszakát hozták el az 5G-képes készülékek.  A Redmi Note 10 5G pedig a jelenlegi piacon az egyik legmegfizethetőbb 5G-képes telefon. A kedvező ár azonban nem jelent kompromisszumot a minőség terén!  A 7nm-e gyártástechnológiával előállított MediaTek Dimensity 700 processzor, a dual 5G SIM és az integrált modem a prémium kategóriára jellemző teljesítményt biztosít.

A szemet gyönyörködtető 90 Hz-es, 6,5 colos AdaptiveSync DotDisplay kijelző mindig automatikusan az adott tartalomhoz igazítja a megjelenítést – a videóstreameknél 30 Hz-es frissítési sebességet alkalmaz, a közösségi média felületeinek böngészése közben azonban már 60 Hz-re vált, játék közben pedig 90 Hz-re emelkedik a frissítési ráta. Ez a garanciája az optimális akkumulátor-használatnak és a legjobb felhasználói élménynek. 

Extra kijelzőgarancia az első 6 hónapban

Mindezen felül az augusztus 31-ig vásárolt készülékek mellé a vásárlástól számított 6 hónapon át, egy extra kijelző csere garancia jár, amely egy alkalommal ingyenes kijelzőcserét biztosít a felhasználóknak abban az esetben is, ha véletlenül éri sérülés a készülék kijelzőjét.

A Redmi Note 10 5G megbízható működésű kamerarendszere egy 48 MP-es kamerából, egy 2 MP-es makró kamerából és egy 2 MP-es mélységérzékelőből áll, amivel nem nehéz jó fotókat készíteni. Ezek a tulajdonságai, valamint az 5000 Ah-s akkumulátor és a 18 wattos gyorstöltés teszik ideális társsá a Redmi Note 10 5G telefont a mindennapokban.

A Redmi Note 10 5G két változatban lesz elérhető hazánkban. A 4GB + 64GB verzió bruttó 84.990 Ft míg a 4GB + 128 GB tárhellyel rendelkező variáns bruttó 89.990 Ft ajánlott fogyasztói áron lesz kapható. 

*Az első vásárlók a Redmi Note 10 5G mellé egy Mi Band 5 aktivitásmérőt kapnak ajándékba a promócióban résztvevő hivatalos értékesítési csatornákon, a készlet erejéig. A Redmi Note 10 5G + Mi Band 5 bundle ajánlott fogyasztói ára a kijelölt partnereknél 79.990 Ft. 

A Mi Smart Band 6 tulajdonosok egy lépéssel a piac előtt járnak 

A vadonatúj Mi Smart Band 6 a Xiaomi legnépszerűbb viselhető termékcsaládjának legújabb darabja. Az elődjénél körülbelül 50 százalékkal nagyobb, 1,56 colos, AMOLED kijelzője a képeket és információkat nagy felbontásban, jól olvashatóan jeleníti meg. A karkötő a sportos életmódot támogatója, amely összesen 30 mozgásformát tartalmaz és 6 gyakori edzés automatikus nyomon követését teszi lehetővé – duplaannyit, mint az elődje. 

Az egészségi állapotunk számos paraméterét méri az eszköz, így például a véroxigénszintünket, a szívritmusunkat és az alvásunk minőségét is. A Mi Smart Band 6 a hivatalos hazai értékesítési csatornákon bruttó 16.990 Ft ajánlott fogyasztói áron érhető el.

*A Redmi Note 10 5G + Mi Band 5 csomagajánlatról érdeklődjön a résztvevő partnereknél. Az ajánlat a készlet erejéig él valamennyi hivatalos értékesítési csatornán.

Vissza