Itt az OPPO hajlítható mobilja

Kütyü Magazin - 2023. február 15.

Az OPPO hivatalosan is bemutatta első nemzetközi piacokra szánt összecsukható csúcskészülékét, az OPPO Find N2 Flip-et. Az okostelefon kategóriaelső fedőlapi kijelzőt, hosszú élettartamú, gyorsan tölthető akkumulátor és egy sor innovatív élményt kínáló funkciót kínál a felhasználóknak.

Az OPPO vezető okoseszköz márka bemutatta első nemzetközi piacra szánt összecsukható csúcsmodelljét. A számos területen iparágvezető megoldásokat tartalmazó készülékkel az OPPO új fejezetet kíván nyitni az összecsukható típusú okostelefonok kategóriájában.

 

A kategória legnagyobb fedőlapi kijelzője

A Find N2 Flip 3,26 hüvelykes fedőlapi kijelzője a jelenleg elérhető flip stílusú telefonok közül a legnagyobb. Méretének köszönhetően minden feladat könnyebben elvégezhető rajta, legyen szó akár szelfik készítésről, vagy értesítések ellenőrzéséről. Függőleges tájolásának köszönhetően a kijelző egyszerre akár hat értesítést is megjeleníthet egy nézetben, így a felhasználók a telefon kinyitása nélkül pillanatok alatt válaszolhatnak üzenetekre, válthatnak beállításokat, rögzíthetnek hangjegyzetet, vagy fogadhatnak hívásokat. A hasznos funkciók mellett számos szórakoztató, játékos és interaktív megoldással is testreszabható a kezdőképernyő. A telefon nyitott állapotban 6,8 hüvelykes E6 AMOLED kijelzője moziszerű 21:9-es képarányával és egyenletes, 120 Hz-es adaptív frissítési gyakoriságával tökéletes képet nyújt a felhasználóknak. A fejlett tükröződésgátló fóliának és az akár 1600 nites csúcsfényerőnek köszönhetően a láthatósága minden környezetben kiváló.

 

Gyakorlatilag gyűrődésmentes belső kijelző

A második generációs Flexion Hinge zsanérok továbbfejlesztett vízcsepp design kialakítással gyakorlatilag gyűrődésmentessé teszik a belső kijelzőt. A Flexion Hinge emellett kompaktabb, mint valaha, így több helyet biztosít a fedőlapi képernyőnek és a nagyobb kapacitású, gyorsabban tölthető akkumulátornak. A telefon rendelkezik TÜV Rheinland tanúsítványával, amely igazolja, hogy normál szobahőmérsékleten több mint 400.000 összehajtást és kihajtást bír ki. Ez annyit tesz, mintha tíz éven keresztül naponta körülbelül 100-szor kinyitnák és becsuknák a telefont.

 

Világszínvonalú zászlóshajó kamerarendszer

A Find N2 Flip 50 megapixeles főkamerája Sony IMX890 érzékelővel és f/1.8-as objektívvel rendelkezik. Az OPPO által fejlesztett képalkotó NPU, a MariSilicon X rendkívül tiszta 4K-s felvételeket készít gyenge fényviszonyok mellet is, és a legendás Hasselblad fényképezőgépgyártónak köszönhetően a készülék professzionális szintű színeket rögzít. A Find N2 Flip autofókusszal és nagylátószögű objektívjével tökéletes megoldást kínál kiváló minőségű kihangosított videohívásokhoz.

 

Egész napos akkumulátor üzemidő és villámgyors töltés

A Find N2 Flip nagy teljesítményű 4300 mAh-s áramforrással rendelkezik, amely megbízható, egész napos üzemidőt eredményez. Az OPPO együttműködött a MediaTekkel, hogy létrehozza a zászlóshajó Dimensity 9000+ lapkakészletének Find N2 Flip-re optimalizált, testreszabott változatát. Ennek köszönhetően a készülék egy órányi videohívást, több mint két órányi közösségi média használatot és öt órányi zenei streamelést tesz lehetővé. A Find N2 Flip támogatja a 44 W SUPERVOOC gyorstöltési technológiát, amellyel az akkumulátor szinte üresről mindössze 23 perc alatt 50 százalékra, és kevesebb mint egy óra alatt 100 százalékra tölthető.

 

Testreszabott ColorOS szolgáltatások a leghosszabb Android operációs rendszer és biztonsági támogatással

A világszínvonalú hardverek mellett az OPPO Find N2 Flip hatalmas előrelépést jelent a flip okostelefonok szoftverélménye terén is. A készülék az OPPO legújabb ColorOS 13-at futtatja, amely kifejezetten az új formátumra van optimalizálva, teljes mértékben kihasználva a nagy méretű fedőlapi képernyő előnyeit. Ez egyben az OPPO első telefonja, amely 4 év ColorOS frissítést és 5 év biztonsági frissítést kínál.  

A magyarországi disztribúció kezdetének hivatalos időpontja rövidesen nyilvános lesz.

Kulcsszavak: okostelefon, OPPO
Vissza