Megérkezett a HTC One minire a Sense 6

Farkas Norman - 2014. július 17.

Végre a tajvani gyártó tavalyi csúcsmodelljének kistesójára is megérkezett a legújabb Sense kezelőfelület egy frissítés formájában. A pakk nemcsak dizájnbeli újításokat, hanem hasznos funkciókat is tartalmaz, melyek még kényelmesebbé teszik a One mini használatát.

A HTC folyamatosan frissíti Android rendszer köré épülő Sense felületét, melynek 6-os verziója az új One M8 fedélzetén debütált. Szerencsére a tajvani gyártó nem hanyagolta el korábbi készülékeit, így a tavalyi csúcsmodell, a One M7 is megkapta az újítások garmadáját tartalmazó szoftvert frissítés formájában, most pedig a One mini tulajdonosok is örülhetnek.

A Sense 6-ot tartalmazó update már elérhető Európa több régiójában, terjesztése pedig folyamatosan halad. Elérhetősége a régión túl függ a szolgáltatóktól is, de felhasználói visszajelzések szerint Magyarországon már tegnap óta lehetőség van a One mini készülékek frissítésére. A cirka 500 megabájt méretű pakkot érdemes WiFi hálózaton keresztül letölteni, mielőtt telepítjük az Android 4.4 KitKat rendszert futtató mininkre.

 

 

A csomagban olyan izgalmas fejlesztések lapulnak, mint az extrém energiatakarékos üzemmód, a testreszabható betűstílus, a színesebb, így könnyebben áttekinthető témák, a gyorsabb és gördülékenyebben működő BlinkFeed hírfal, a közeli éttermeket ajánló térkép, vagy megújult galéria és kamera alkalmazások. Ezeken kívül több apró, de hasznos dolgot fedezhetünk fel, például a futó alkalmazások kilövésére szolgáló gomb sokszor jól jöhet, ahogy még jobban igényeinkhez igazítható Ne Zavarj üzemmód is.

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza