Március elsején debütál a One (M9) és a HTC első okosórája

Farkas Norman - 2015. január 19.

A tajvani gyártó kiküldte a következő eseményére szóló meghívókat a szaksajtó képviselőinek. A március elsején, vagyis a Mobile World Congress 2015 alatt tartandó rendezvényen hullhat le a lepel a HTC idei zászlóshajó mobiljáról és a cég első okosórájáról is.

A Bloomberg arról értesült, hogy a HTC az idei MWC (Mobile World Congress) során mutatja be legújabb felsőkategóriás okostelefonját, a Hima kódnéven ismertté vált One (M9)-et és az első okos karóráját is. Az oldal biztos nem légből kapott infókra támaszkodik, legalábbis erre utal a HTC által kiküldött hivatalos meghívó (lent), ami a vállalat március elsején, vagyis az MWC ideje alatt tartandó sajtóeseményére szól.

 

 

A meghívón olvasható „utópia készülőben” felirat valami igazán jelentőségteljes dolog érkezését helyezi kilátásba, így joggal gyanakodhatunk a One (M9) érkezésére, ami egyébként is időszerű volna.

Bár a készülék részletes technikai tudása még titok, az eddig napvilágra került infók alapján nyolcmagos Snapdragon 810 processzort, 20 megapixeles hátlapi és ismeretlen felbontású UltraPixel előlapi kamerát, valamint Dolby 5.1 Audio támogatást tudhat magáénak, fedélzetén pedig az Android 5.0 Lollipopra épülő Sense 7 UI teljesít szolgálatot.

Bár a meghívó nem utal rá, a Bloomber szerint a HTC első csuklón hordható okoseszköze is az MWC-n debütálhat. Az óra várhatóan az Android Wear platformot fogja képviselni és a HTC-vel nemrég összeborult Under Armour integrált fitnesz szolgáltatásával érkezik.

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza