Már Európában is előrendelhető a Huawei Watch

Czipperer Dia - 2015. szeptember 18.

A kínai Huawei első okosórája az európai piacra is megérkezett. A készülék már kapható a hivatalos online áruházukban, és több országban is előrendelhető.

A Huawei Watch az európai piacra is betört. A kínai gyártó online áruházában lehet előrendelni az eszközt. Bár az áruház csak az Egyesült Királyságban érhető el, a karóra nem csak ezen a piacon lesz kapható.

A felhasználók Belgiumban, Hollandiában, Franciaországban, Németországban, Portugáliában, Spanyolországban, Olaszországban és Svájcban is előrendelhetik az eszközt 399 eurós áron, Svájcban pedig 399 svájci frankért. Ez az ezüstszínű modellre vonatkozik, amely valódi bőrszíjjal érkezik.

 

 

Néhány országban több választási lehetőség is kínálkozik 449 eurós, illetve 449 svájci frank áron. Lehet fekete modellt is választani bőrszíjjal, vagy választhatunk a két rozsdamentes acélszíj közül is. Függetlenül attól, hogy milyen verzió mellett teszik le voksukat a felhasználók, nagyjából 2-3 hetet kell várniuk a tényleges szállításra. 

A Huawei Watch fedélzetén Android Wear rendszer fut, ezen felül pedig Android és iOS alapú eszközökkel is kompatibilis. A karóra 1,4 hüvelykes (400x400 pixel) AMOLED kijelzővel megáldott, zafírkristály védelemmel ellátott kijelzőt kapott, ezen felül Bluetooth 4.1 LE, Wifi támogatással is rendelkezik. Továbbá beépített, hattengelyű mozgásérzékelő, szívritmus mérő és barométer is helyett kapott benne az 512 megabájt RAM, 4 gigabájt tárhely és a 300 mAh-es aksi mellett.

 

 

Forrás: GSMArena.com

 

Vissza