Játékra tervezve!

Kütyü Magazin - 2023. június 22.

Megérkezett a The G-Lab egyik legfejlettebb gamer egere, a Kult Nitrogen Core. A legújabb generációs Avago lézerszenzorral, akár 10 000 DPI érzékenységgel, teljesen testreszabható RGB-világítással, 11 programozható gombbal, ergonomikus kialakítással.

Optimális beállítás

Csapj le az ellenségeidre a Kult Nitrogen Core segítségével! A legújabb generációs Avago lézerszenzorral felszerelt Kult Nitrogen Core rendkívüli pontosságot biztosít, hogy soha ne téveszd el a célt. A gamer egér érzékenysége 200 és 10 000 DPI között állítható, és 8 különböző, előre beállított érték közül választhatsz saját igényeid alapján.

 

 

Az Kult Nitrogen Core DPI gombjával azonnal állítható az egér érzékenysége. Az 1000 Hz-es mintavételi sebessége lehetővé teszi, hogy a legintenzívebb helyzetekben is maximális teljesítménnyel reagálj. A 20G-s maximális gyorsulásával ez a gamer egér tökéletes mozgáskövetést biztosít még a leggyorsabb kézmozdulatok során is.

 

 

100%-ban testreszabható 

A Kult Nitrogen Core RGB háttérvilágítása teljesen személyre szabható: a színek, a fényintenzitás és az effektusok sebessége is vezérelhető. A The G-Lab saját szoftverén keresztül kedved szerint választhatsz 11 változatos és dinamikus fényeffekt közül. Akár minden DPI-szinthez külön színt is rendelhetsz, így a játék során mindig tudni fogod az egér érzékenységét.

 

 

Játékra tervezve

A Kult Nitrogen Core sajátossága, hogy 11 gombbal rendelkezik. A kifejezetten gamingre tervezett egér segít az összetett műveletek gyors végrehajtásában, hiszen minden szükséges művelet könnyedén elérhető a gombokon keresztül. Mivel mindegyik gomb programozható, így hozzárendelhetsz makrókat, Windows parancsikonokat, vagy módosíthatod a DPI-szintet is egyetlen gombnyomással.

 

 

A Sniper funkció például csökkenti a szenzor érzékenységet, hogy könnyebben célozhass FPS játékokban, ezzel növelve a pontosságot.

 

Vissza