A Samsung játszik a tűzzel

Farkas Norman - 2011. augusztus 17.

Az Apple elérte, hogy – Hollandia kivételével – az EU összes országában leálljon a Galaxy Tab 10.1 forgalmazása, ám a Samsung ideiglenesen mégis folytatja a táblagép értékesítését.

Talán emlékszel még, hogy a múlt héten beszámoltunk az Apple Samsung elleni peréről, amelynek eredménye az lett, hogy a koreai gyártó táblagépét ideiglenesen nem értékesíthetik Európa legtöbb országában. A jelek szerint felfüggesztették a Düsseldorfi Területi Bíróság Samsungot terhelő ítéletét, így mégis forgalomba kerülhet a Galaxy Tab 10.1 kontinensünk területén (igaz, csak augusztus 25-ig, ettől a dátumtól ugyanis folytatódik a per a koreai cég fellebbezésével), Németország kivételével. Valószínűleg közrejátszott a bíróság döntésének átmenteni érvénytelenítésében az a tény, mi szerint az Apple egy olyan képet mutatott a bíráknak, – így megtévesztve őket - melynek méretarányai előzőleg módosítva voltak.

Sajnos egyelőre nincs információ arról, hogy Európa mely országaiban válik elérhetővé a táblagép, de annyi biztos, hogy a Samsung már most hatalmas veszteséget tudhat magáénak az értékesítés korlátozása miatt.

Reméljük a legjobbakat..

Vissza