Ha a szín is fontos - Nokia BH-112 Bluetooth headset

Farkas Norman - 2011. augusztus 12.

A Nokia által bejelentett Bluetooth headset azzal tűnik ki társai közül, hogy seregnyi színben lesz majd kapható.

Mint tudjuk, a legkényelmesebb (és legbiztonságosabb) megoldások egyike, ha vezetés közben Bluetooth headset segítségével telefonálunk. Persze a kihangosítás és a vezetékes headset használatának lehetősége is adott. De ha belegondolunk, a vezetékkel való bíbelődés és a kihangosítással járó kellemetlenségek (pl.: háttérzajok miatti torzulás) kizárásához mégis csak a vezeték nélküli füles használata a legcélratörőbb megoldás, ráadásul teljes szabadság dukál hozzá.

A Nokia BH-112 egy kicsi, kompakt eszköz, és az ára sem horrorisztikus. Mindössze 24 euróba (cirka 6750 Ft) kerül, s ha azt nézzük, hogy színek tömkelegéből is választhatunk, akkor levonhatjuk a következtetést, hogy ez tök jó dolog. A színvilág egyes elemei kissé gyerekesnek tűnhetnek, de a célcsoport elég tágnak mondható, így ez nem meglepő. A csajok kedvence bizonyára a rózsaszín, a srácoké a kék, míg akik kicsit komolyabbak, a feketét választhatják.

A BH-112 minden Bluetooth képes mobillal együtt tud működni, akkumulátora 5 órányi beszélgetésre, 150 óra készenléti időre teszi képessé. Egy 2 mm-es adapter jár minden termékhez, ami a headset feltöltését látja el. A mindösze 8,1 grammos Nokia BH-112 méretei (40mm x 20mm x 25mm) elég barátságosak, lekerekített formája pedig némileg újszerű. A következő színek közül választhatunk a termékből: fekete, ciánkék, fehér, magenta és zöld.

A Nokia kiegészítője a jövő hónap közepén kerül az üzletek polcaira Európában.

További infó itt.

Vissza