BlackBerry Z10 néven érkezik az első BB10-alapú L-Series mobil

Farkas Norman - 2012. december 21.

Felkerült a netre egy reklámanyag, mely szerint az első BlackBerry 10 rendszer köré épülő, teljes érintőképernyővel szerelt L-Series mobil BlackBerry Z10 néven kerül majd forgalomba.

Mint tudjuk, január 30-án mutatkozik be a vadonatúj Blackberry 10 operációs rendszer és az első köré épülő okostelefonok is, melyek közül várhatóan az egyik fizikai QWERTY gombsorral, a  másik pedig teljes érintőképernyővel rendelkezik majd. Az utóbbi, L-Series sorozatba tartozó modell eddig több fotón és videón is megmutatta már magát, ám idáig nem lehetett tudni, hogy milyen néven kerül majd piacra.

Az @evleaks jóvoltából már nem titok a jövevény neve, ugyanis az oldal közzétett egy kiszivárgott reklámanyagot, mely elárulta, hogy BlackBerry Z10-nek hívják, sőt mi több, arra is fény derült, hogy fekete és fehér színben kerül majd az üzletek polcaira.

A hagyományos QWERTY gombsorral felvértezett BB10 mobil nevét továbbra is homály fedi, de egyes források szerint  BlackBerry X10-ként ismerheti majd meg a nagyvilág.

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza