Tovább csúszik a Tizen készülékek premierje

Farkas Norman - 2014. január 27.

A Samsung megerősítette, hogy tovább késik a Tizen OS köré épülő készülékek megjelenése, ami eddig 2014 első felére volt esedékes. A csúszástól függetlenül a februári MWC során találkozhat majd néhány, az új platformot képviselő eszközzel a nagyközönség.

A Tizen platform rajongói mostanság egyre többet szomorkodhatnak: korábban kiderült, hogy az NTT DoCoMo ejtette a Tizen mobilok forgalmazásával kapcsolatos terveit, most pedig egyenesen a Samsung háza tájról érkezett az infó, hogy a rendszer első képviselői nem az év első felében, hanem csak később jelennek meg.

A Samsung Electronics koreai Media Solution Center (MSC) központjából származó hír nem tér ki a gyártó Mobile World Congressre várható eseményére, amelyen a Tizen OS és az első azt futtató kütyük kerülnek reflektorfénybe. Szóval, ha minden igaz, a készülékek piaci premierje ugyan késik, februárban már megismerkedhetünk néhányukkal, ha ellátogatunk a nagyszabású barcelonai rendezvényre. Egyébként igazán ígéretes eszközökről van szó, tekintve, hogy a Tizen 3.0 már támogatja többek között az LTE Advance adatátvitelt és a 64 bites processzorokat is.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza