UHD kijelzőt kaphat a Galaxy Note 5

Czipperer Dia - 2015. április 13.

A legfrissebb híresztelések szerint a Samsung készülőben lévő phabletje, a Galaxy Note 5 UHD kijelzővel kerülhet forgalomba. Ha minden igaz, idén gördül ki a gyártósorról az új mobil.

Úgy tűnik, a QHD felbontás már nem elég. A Samsung új phabletje, a Galaxy Note 5 már nem is QHD megjelenítővel érkezik, hanem rögtön az UHD-re ugrik az eszköz.

Bár még a QHD kijelzők sem olyan elterjedtek, éppen hogy kezd beszivárogni a felbontás a mobileszközök világába, úgy tűnik, a Samsung ismét ki szeretne tűnni a sorból. A híresztelések szerint a Galaxy Note 5 még ennél is jobb, 4K felbontásra képes UHD megjelenítős phablettel készül.

Egyelőre még az is kérdésesnek tűnik, létezik-e már ilyen kijelző. Bár a Samsung az év elején maga erősítette meg az Analyst Dayen előadott prezentációjában, hogy már dolgoznak az UHD kijelzőkön.

 

 

Ugyan arról nem volt szó, mely eszközök fedélzetén üdvözölhetjük először a megoldást, a Galaxy S6 QHD megjelenítője után maradt nekünk az idei év következő nagy bejelentése, a Galaxy Note 5, tekintve, hogy az ütemtervben szintén szerepelő QHD kijelző elődje, a Galaxy Note 4 fedélzetén debütált tavaly szeptemberben. Bár az is lehet, hogy csak egy prototípust mutatnak be idén.

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza