Díjnyertes AP üzleti felhasználásra

Kütyü Magazin - 2016. április 5.

A tajvani ZyXEL piacra dobta új, 802.11ac duális hozzáférési pontját. Az üzleti felhasználók részére tervezett WAC6500 modellt Ázsiában, Európában és az Egyesült Államokban is kategóriája legjobbjai közé sorolták. Az intelligens Wi-Fi lefedettséget biztosító hozzáférési pont okos antennájával a felhasználók igényeire szabva dinamikusan osztja el a jelet a hálózati eszközök között.

Ázsiában a tajvani kormány Nemzetgazdasági Minisztériuma által rendezett 24. Taiwan Excellence Award-on volt díjazott, Európában a holland WINMAG Pro rendezvényen ismerték el, az amerikai CRN tesztjén pedig a kis- és középvállalkozások év hálózati terméke díját nyerte meg a ZyXEL új hozzáférési pontja, a WAC6500 modell. 

Az okos antennával felszerelt AP a 802.11g/n hálózatról könnyedén állítja át a 802.11ac Wi-Fi rendszerbe a meglévő eszközöket, biztosítva az egyenletes jeleloszlást és folyamatos hálózatfejlesztést a kis- és középvállalkozások részére. „A WAC6500 termékünkkel egy jól kidolgozott megoldást akartunk ügyfeleinknek nyújtani, amellyel lefedjük a legtöbb kis- és középvállalkozás Wi-Fi szükségletét. A vezeték nélküli eszközök iránti igény folyamatosan növekszik, ami egyben a Wi-Fi hálózatok üzleti felhasználásának piacát is jelentősen felduzzasztotta”- mondta Treso Tamás, a ZyXEL regionális értékesítési menedzsere.

Hozzátette: „Korábban megszokott volt, hogy az irodában a felhasználók keresgéltek a minél nagyobb lefedettség után – ma a Wi-Fi hozzánk jön. A WAC6500 eszközzel az intelligens antennáknak köszönhetően kevesebb hozzáférési ponttal is egységesebb lefedettség érhető el.”

A WAC6500 a ZyXEL 802.11ac üzleti hozzáférési pont sorozatának zászlóshajója, amely magában foglalja a WAC6503D-S, WAC6502D-s (okos antennával), a WAC6502-D-E (külső antennával), és a WAC6553D-E (kültéri modell) eszközöket is.

Vissza