Játék bárhol és bármikor 144 Hz frissítéssel és erőteljes IPS panellel

Kütyü Magazin - 2023. szeptember 16.

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

 

Határok nélküli gaming az AOC GAMING 16G3 modellel: a teljesítmény és a hordozhatóság kombinációja

 

A nagy teljesítményű játék támogatása

Az AOC GAMING 16G3 egy magával ragadó, 15,6 hüvelykes Full HD IPS kijelzővel büszkélkedő, lenyűgöző látványt nyújtó, hiteles gaming kijelző, amelyet olyan PC- és konzol-rajongók számára terveztek, akik helytől függetlenül szeretnék élvezni játékélményeiket. A 16G3 modell 144 Hz képfrissítési sebességet és 4 ms válaszidőt kínál (az overdrive opció engedélyezésével) – ezzel az AOC hordozható monitorcsaládjába is megérkezik a játékosok által megszokott gyors, magas képfrissítési sebességű élmény. A 250 cd/m² fényerővel és 1000:1 kontrasztaránnyal rendelkező monitor biztosítja, hogy az erőteljes színek, a magával ragadó fénypontok és árnyékok mind beltéren, mind kültéren teljes pompájukban jelenjenek meg.

Az Adaptive-Sync technológia kiküszöböli a szakadozást, míg az alacsony input lag tagadhatatlan versenyelőnyt biztosít olyan helyzetekben, ahol az ezredmásodpercek és a gyors reakciók jelentik a különbséget a győzelem vagy a vereség között.

 

 

A lenyűgözésért készült: a minimalista esztétika és a gaming teljesítmény találkozása

 

Karcsú dizájn, tökéletes hordozhatóság

A fekete és a piros hangsúlyokat zökkenőmentesen ötvöző 16G3 kifinomult és bátran merész stílust sugároz. Karcsú, 11,5 mm-es profilja és pehelykönnyű, kevesebb mint 1,1 kg súlya az esztétikum és a praktikum jegyében született. Mivel mérete megegyezik a 15,6 hüvelykes képernyővel rendelkező laptopokéval, a monitor a legtöbb laptoptáskában elfér, és az extra biztonság érdekében egy párnázott hordtáska is mellékelve van hozzá. Minimalista kialakítását kiegészítve a 16G3 beépített intelligens állvánnyal is rendelkezik, amely többféle dőlésszöget biztosít, így bármilyen elképzelhető helyen a lehető legkényelmesebb megtekintési élményt biztosítja a hosszabb játékmenetek során. Az automatikus forgatás funkciónak köszönhetően, amely könnyen elérhető a készülék i-Menu szoftverében, a portré és a tájkép módok közötti váltás intuitív módon történik.

Problémamentes csatlakoztathatóság a zökkenőmentes játékélményért

A 16G3 a csatlakozási lehetőségek nagy választékát kínálja, amelyek a modern játék sokoldalúságát szolgálják. Míg a microHDMI bemenet a múlt és a jelenlegi generációs konzolokat (például PS4, PS5 vagy Xbox One, Xbox Series S vagy X) és a régebbi laptopokat fogadja, az egyik USB-C bemenet támogatja a DisplayPort Alt módot és a tápegységet, lehetővé téve a laptopokhoz és (bizonyos) okostelefonokhoz történő zökkenőmentes csatlakozást. A 16G3 második USB-C portja lehetővé teszi az egyenáramú tápellátás bemenetet, ésszerűsítve ezáltal a kábelkezelést. Ez az egyenáram az első USB-C porton keresztül továbbítható a csatlakoztatott okostelefonhoz vagy laptophoz, lehetővé téve annak töltését és a kijelző egyidejű megosztását.

Ráadásul ez a hordozható modell két 1 W-os hangszóróval rendelkezik, és a fejhallgatót használó játékosok számára fejhallgató-kimenettel is büszkélkedhet.

Az AOC GAMING 16G3 túllép a játék határain, és könnyedén alkalmazkodik a különböző forgatókönyvekhez. Amellett, hogy főleg gaming kijelzőként használják, az ambiciózus szakemberek laptopjukhoz csatlakoztatott másodlagos képernyőként is kihasználhatják hatásos prezentációk érdekében, vagy dinamikus második monitorként gyors és hatékony többmonitoros elrendezésekhez, növelve ezáltal a termelékenységüket útközben vagy akár az irodában. Az 50x50 mm VESA konzol lehetővé teszi a fix telepítést is. A játékosok a komfortzónájukon kívül is belevethetik magukat a fergeteges játékmenetekbe, biztosítva, hogy kedvenc játékaik izgalma bármilyen kalandra elkísérje őket.

Az AOC GAMING 16G3 modell 2023 szeptember közepétől lesz megvásárolható 309 € ajánlott fogyasztói áron.

________________________ 

*IDC Quarterly Gaming Tracker – Gaming Monitor 2023 Q1

Vissza