Nokia C3-01 Gold Edition – Aranyozott burkolat és szélsebes processzor

Farkas Norman - 2011. augusztus 24.

Már önmagában is izgalmas, hogy a Nokia Series 40-es üdvöskéje 1GHz-es processzorral érkezik, de az aranyozott burkolat és a kerámia gombok tovább fokozzák a készülék érdekességét.

 

A viszonylag nagy teljesítményű processzornak hála a Nokia C3-01 Touch and Type Gold Edition a leggyorsabb készülék a Series 40-es mobilok közül. Ha így folytatja a Nokia, akkor a Series 40-es telefonok a kedvező árú Bada, illetve Android eszközök méltó ellenfelei lehetnek.

Az újdonság nem csak a belső értékeiben múlja felül az elődmodellt, hanem a külcsínt tekintve is könnyen észrevehető a változás. A 18 karátos arannyal bevont burkolat és a kerámia gombok elég egyedi külsőt kölcsönöznek a készüléknek. Egyéb tulajdonságaiban nem igazán mutat újat a Gold Edition. 64MB RAM, 128MB ROM és egy 2,4 hüvelykes érintőkijelző kapott helyet a telefonban, LED vakuval ellátott 5 megapixeles kamerájával pedig maximum VGA minőségű videókat vehetünk fel. A 100 grammos, 111 x 47,5 x 11 milliméteres mobil 1050mAh teljesítményű akkumulátora akár 6 órányi beszélgetést is lehetővé tesz egy töltéssel. Adatkommunikáció terén sem kell szégyenkeznie, hisz a WLAN és Bluetooth mellett a HSPA adatátvitelt is támogatja.

A nem mindennapi külsővel megáldott Nokia körülbelül bruttó 75 000 Ft-ba kerül majd.

 

Te hogy vélekedsz a C3-01 Gold Editionról? Divatos, vagy giccses?

 

Forrás: Nokia Conversations

Kulcsszavak: Nokia, Nokia-hu
Vissza