Újabb infók a Galaxy Note III-ról

Czipperer Dia - 2013. augusztus 13.

Korábban már felbukkantak specifikációk a Samsung Galaxy Note III modelljéről, azonban most új információk láttak napvilágot. Már csak néhány hetet kell várni arra, hogy kiderüljön, milyen is lesz az új phablet.

A SamMobile megbízható bennfentesekre hivatkozva új információkat közölt a legújabb Galaxy Note készülékről, melyek szerint 5,68 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású Full HD Super AMOLED érintőképernyővel felszerelve, valamint nyolcmagos, 1,8 GHz-es Samsung Exynos 5420 processzorral érkezik. Korábban arról írtunk, hogy Qualcomm Snapdragon 800 processzor teljesíthet szolgálatot a készüléken (SM-N900), míg az LTE hálózati lefedettség nélküli régiókban az új Exynos Octa processzorral hajtott variáns kerül fel az üzletek polcaira. Most az előbbiről nincsenek információk. Bár gyanítható, hogy a korábban ismertetett Qualcomm Snapdragon kerül majd a másik verzióba (SM-N9005).

A készüléket 3GB RAM-mal és egy 13 megapixeles, optikai képstabilizátorral ellátott kamerával látták el – ez utóbbi mindkét modell esetében megegyezik – , ezen felül 3200 mAh-es aksi és microSD támogatás is jár hozzá. Bár a 64 GB-os változatnál nem sokat érünk a bővítéssel, hiszen 64 GB-ig bővíthető a telefon tárhelye. A készülék többféle változatban is kapható lesz: 16/32 és 64 GB belső tárhelyes variáns is lesz, mindegyik fedélzetén Android 4.3 Jelly Bean fut majd.

A bennfentes információk szerint a legtöbb régióban a 32 GB-os változat lesz kapható, csupán néhány helyen érhető majd a el a 64 gigás modell.

Szeptember 4-én minden kiderül.

 

 

Forrás: Unwiredview.com

Vissza